BCR LANGKAWI HOLIDAYS: KERETA SEWA MURAH LANGKAWI

FOR BOOKING OR RESERVATION :

WHATSAPP : 0133508430
SMS : 0133508430
PHONE : 0133508430

EMAIL : bcrlangkawi@gmail.com

AFTER 8PM - 8AM PLEASE
( WHATAPP & SMS ONLY ) TQ.

127

KERETA SEWA MURAH LANGKAWI


BCR LANGKAWI HOLIDAYS SDN BHD
TRUSTED COMPANY CAR RENTAL
LICENSED NO : KPK 8777

CLICK OUR COMPANY LOGO FOR CAR RENTAL RESERVATION OR INFORMATION ABOUT LANGKAWI

BCR LANGKAWI HOLIDAY SDN. BHD.


PERODUA VIVA
MANUAL

PERODUA VIVA
AUTOMATIC


PERODUA AXIA
AUTOMATIC

MITSUBISHI MIRAGE
AUTOMATIC


PERODUA MYVI
AUTOMATIC

NISSAN ALMERA
AUTOMATIC


NAZA FORTE
AUTOMATIC

TOYOTA VIOS NEW MODEL
AUTOMATIC




127 comments:

  1. Replies
    1. Hi, Boleh provide saya quotation seperti detail berikut:
      Collect Car - 14 August 2016
      Pick up time - 10:00am
      Return Car - 16 August 2016
      Return time - 1:30pm
      Type car - toyota vios
      Email ke - jaffri86@gmail.com

      Delete
  2. the price above is nett price or still have other additional fee?
    thanks

    ReplyDelete
  3. hong : price depend date u come... addtional charge if u rent over 24@25 hours

    ReplyDelete
  4. Hi,

    Saya nak sewa Camry pada 9 Oktober, jam 8.30am - 7pm. Drop kat langkawi. Boleh tolong send quotation? Email: efjayz@gmail.com. tq

    ReplyDelete
  5. Salam,

    Sy nk sewa honda city/almera utk 25-28/8/13. Boleh tolong send quotation? email: nurhayatiupmholdings@gmail.com. Terima kasih

    ReplyDelete
  6. As Salam,
    Saya nak sewa almera pada 11.10.2013 - 13.10.2013. Harga promosi masih valid ke pada date tersebut?
    Boleh tolong send quotation pada azlinsha.hsel@1govuc.gov.my
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  7. salam,
    saya nak sewa myvi auto/viva auto/iswara auto pada 14/9/2013 - 16/9/2013. boleh tolong send quotation pada azwazaki@yahoo.com.
    terima kasih.

    ReplyDelete
  8. salam,
    saya nak sewa myvi auto/viva auto/iswara auto pada 16-19/9/2013. boleh tolong send quotation pada yustuyun@yahoo.com.
    terima kasih.

    ReplyDelete
  9. Saya nak menyewa toyota avnaza pada 13-16/9/2013 ni. Boleh send quotation kat email saya: adielazainal@yahoo.com . Terima kasih admin ;)

    ReplyDelete
  10. Saya nak sewa wira/iswara pada 8-11/9/2013. Boleh tolong send quotation pada shaifulizlan@gmail.com. Terima kasih.

    ReplyDelete
  11. Hi, saya pula nak sewa Naza Forte.. Flight tiba jam 9 malam 4 Oktober 13, Flight pulang jam 1 Petang 6 Oktober 2013.. Hantar quotation pada dinieaida@gmail.com sekian. Terima kasih

    ReplyDelete
  12. hi, i would like to book for produa myvi from 7 of september 2013 to 10 september 2013. estimated flight will arrive at 1300 on 7 of september and depart at 1400 on 10 september 2013. please send quatation to layyeng2u@hotmail.com thank you!

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. Hi, saya nak sewa kereta Picanto (Auto) & Viva Elite (Auto) untuk tarikh 07 Oct pada 9pm sampai 09 Oct 13, 5pm. Boleh tolong send quotation tersebut ke huiyeepo@hotmail.com Terima kasih =)

    ReplyDelete
  15. Hi....i would like to rent Toyota Avanza from 10th Sept till 12th Sept.Estimated time of arrival by flight at 2pm on 10th Sep.please send me quatation to sangeetha1328@gmail.com.

    ReplyDelete
  16. Hi, saya nak sewa kereta SAGA FLX AUTOMATIC untuk tarikh 27 Nov pada 3.30pm sampai 29 Nov 13, 10.00am. Boleh tolong send quotation tersebut ke lenjelous@yahoo.com Terima kasih =)

    ReplyDelete
  17. memerlukan kereta sewa Viva auto utk 16 - 19 Sept 2013. mohon quotation Best piece boleh? email ke yustuyun@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. kepada yang nk booking, boleh call, sms, whatapp, wechat bang chik ya, mnta maaf xsmpt nk coment disini... terima kasih kerana berurusan dgn bang chik dan terima kasih juga kerana menggunakan perkhidmatan daripada syarikat bang chik ya... bye, see u at langkawi

    ReplyDelete
  19. Salam Bg.Chik. Berapa total sewa untuk Toyota VIOS atau SAGA manual? Boleh hantar ke airport tak? Flight saya sampai Langkawi jam 22:20 mlm 26/9/13 dan balik 28/9/2013 jam 14:00 ptg. Tinggal di Landcons Hotel, Jln Pantai Chenang. Boleh send info ke rah_mat05@yahoo.com. Trm Ksh.

    ReplyDelete
  20. assalamualikum...........blh bg quotation pada sy di rosmawatyahmad82@gmail.com. tarikh percutian 7 -8 /12/2013 jenis kereta nissan almera atau kia forte. terima kasih

    ReplyDelete
  21. Salam. Saya nak sewa viva auto selama 3 hari 2 malam dari 12hb hingga 14hb Oktober 2013. Boleh tahu berapa harga? Mohon emel ke aj_5647@yahoo.com.
    Terima kasih

    ReplyDelete
  22. Salam. Saya nak sewa kereta auto yang rate dlm rm70~100. Dijangka tiba dijeti langkawi pada 23/9 jam 10.00 pagi dan balik pada 24/9 jam 6.00ptg. Boleh tahu berapa harga? Mohon emel ke ybk78@streamyx.com.
    Terima kasih

    ReplyDelete
  23. Saya nak sewa kereta Naza Forte pada 09.12.2013 hingga 11.12.2013 (3H2M)
    boleh bagi saya info harga tu ke email saya kimikekal@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Saya nak sewa Nissan Sentra pada 5.12.13 hingga 9.12.13. Pickup and return at airport. sila bagi info dan quote asrisaid@outlook.com

    ReplyDelete
  25. Hi, is 14-17th November consider as normal low season or peak season?
    Thanks

    ReplyDelete
  26. salam.saya boleh bagi quotation kereta viva/myvi/vios date 9/1/14-13/1/14.sampai airport pukul 3pm 9/1 dan return jam 10 pagi 13/1.email to aisyarrazi@gmail.com tq.

    ReplyDelete
  27. Asslam kepada pengunjung web bang chik, bang chik xsempat nk reply comment ya... cz busy sgt... korang boleh ( SMS,WHATAPP,WECHAT, EMAIL & CALL) Bang chik ya... Sorry sangat2 ya... 0133508430

    ReplyDelete
  28. Boleh email quotation untuk saya? ziemon82@hotmail.com. Saya akan sampai Langkawi pada 18.11.2013 di Langkawi Airport (4.15pm) dan akan balik pada 20.11.2013, pukul 11.00am. Kereta type ialah Nissan Almera dan Honda City. Terima Kasih banyak banyak

    ReplyDelete
  29. helo bole bg quatation ke 1jonphilip@gmail.com. arrival on 8/12-10/12 at Langkawi Airport.Honda city and proton FLX auto tq hp num 0146503899.

    ReplyDelete
  30. Boleh email quotation untuk saya? chok_eric@hotmail.com . Saya akan sampai Langkawi pada 10.12.2013 di Langkawi Airport (14.00) dan akan balik pada 13.12.2013, pukul 14.30 Kereta type ialah Nissan Almera / Honda City/vios. Thank You

    ReplyDelete
  31. Salam. Sila email quotation untuk saya siti_hamidah572@yahoo.com. Saya dijangka sampai Langkawi pada 24.11.2013 di Langkawi Airport (11.00 am) dan akan balik pada 27.11.2013 pukul 3.15pm. Kereta type ialah proton iswara. Terima Kasih

    ReplyDelete
  32. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  33. Assalam
    Saya nak sewa vios pada 9 dan 10/12, hantar ke landscon hotel pada pagi 9/12 lk 9:30 am
    Mohon quote

    ReplyDelete
  34. morning, saya nk sewa toyata vios 3-5 Nov13 (Ahad 8.30am -Selase 3.30pm) tq.. amieazie@yahoo.com boleh beri maklumat tentang bayaran tq

    ReplyDelete
  35. assalam... boleh email quotation untuk saya kallycals@gmail.com. Tiba Langkawi Airport 04.11.2013 (9.35am) dan akan balik pada 07.11.2013(12.00pm). Kereta vios (a). Terima kasih....

    ReplyDelete
  36. assalam... nak sewa kereta dari 3/12 hingga 7/12...saga auto, vios, sentra atau almera. Sewa banyak hari, hrga boleh kurang sikit? Trima kasih.... shufai96@gmail.com

    ReplyDelete
  37. Assalam, hrp dpt quotation utk sewa van KIA pregio dari tarikh 24/1/14 @ 7.30 pm hingga 27/1/14 @ 12.30 noon. TK ....mudaa56@gmail.com

    ReplyDelete
  38. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  39. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  40. bang esok saya gi langkawi, nak sewa kereta 2 hari, esok saya sampai malam!! berapa kereta viva auto bang untuk dua hari!!

    ReplyDelete
  41. Assalamualaikum,

    harga ni akan masih sama pada tahun 2014? mana la tahu kalau ade kenaikan.

    ReplyDelete
  42. nak sewa untuk 13.8.2014 hingga 16.8.14. boleh bagi harge untuk wira @ saga (a)
    mashthah@gmail.com

    ReplyDelete
  43. Salam sy memerlukan kereta sewa dari 3/3/2014 (10PM) - 6/3/2014 (10PM)
    Boleh buat penghantaran di aiport?
    jenis kereta mirage,vios,saga,myvi

    tolong email quotation kat xsnastyboy@yahoo.com

    ReplyDelete
  44. salam saya memerlukan kereta sewa dari 23/2/2015 hingga 24/2/2015
    boleh buat penghantaraan di airport? jenis kereta vios atau mirage
    tolong hantarkan email quotation di shikin2307@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  45. Salam, saya memerlukan kereta sewa dari 8/1/2014-11/1/2014.boleh buat penghantaran di airport?jenis kereta honda city@vios..tolong emailkan quotationke shahrilzaini@gmail,com..tq

    ReplyDelete
  46. assalammualaikum,
    boleh bagi quo tak, nak pakai 26-28 jan 2014.tp 28 hb tu nk pki smpi pkul 5ptg. vios tu harga mana yang betol utk low season rm90 ke rm80? email saya plz....butterfly_dizzy@yahoo.com

    ReplyDelete
  47. abg cik kan dah kata kat atas tue nak book atau apa2, just sms atau whatsapp, wechat, email.. apa lah korg2 nie..

    ReplyDelete
  48. Asslam kepada pengunjung web bang chik, bang chik xsempat nk reply comment ya... cz busy sgt... korang boleh ( SMS,WHATAPP,WECHAT, EMAIL & CALL) Bang chik ya... Sorry sangat2 ya... 0133508430

    ReplyDelete
  49. assalamualaikum...nak tanya bang chik 7-9 feb 2014 sewa kereta kadar low season ke peak season?

    ReplyDelete
  50. Nissan Sentra tu auto ke? plan nak sewa pada 26 & 27April14. Low season kan??

    ReplyDelete
  51. Hi saya nak sewa mitsubishi eco mirage 9hb.2.2014 hingga 11.2.2014. Tolong emel quotation ke sussaint@gmail.com . Thanks

    ReplyDelete
  52. Hi, saya nak sewa viva elite / myvi auto / proton wira auto on 8-11/2014. Ade discount tak?
    Tolong email quotation kat khianboon_ng@yahoo.com secepat mungkin ya.

    ReplyDelete
  53. salam,
    saya nak sewa myvi auto/viva auto/iswara auto pada 25/3/2014 - 30/3/2014. boleh tolong send quotation pada amizahusin@gmail.com
    terima kasih.

    ReplyDelete
  54. Hi. I would like to rent Toyota Avanza from 10th Feb till 13th Feb. Estimated time of arrival by flight at 2pm on 10th Feb. Please send me quotation to am_momoe89@yahoo.com

    ReplyDelete
  55. Assalam,
    Saya nak sewa Viva selama 3 hari mulai 23.2.14 (9.00pm)-26.2.14(1.00pm). Emel quotation viva auto n manual utk 3 hari tu ke nazriputrajaya@gmail.com. Terima kasih.

    ReplyDelete
  56. Assalam, saya nak sewa vios/sentra bermula 18.3.2014 (7.30pm) - 21.3.2014 (12.00 pm). boleh tolong send quotation ke intan.nor.hanim@gmail.com

    ReplyDelete
  57. Salam Bro,

    Nak tau sewa kereta viva auto/kelisa auto..akan sampai langkawi jam 9-10 pagi pada 22/3/14 - 25/3/14..brapa harga? Hntar mai quotation kat email..shaifulbaharin74@gmail.com

    ReplyDelete
  58. how to rent the car? pls info me about detail :mtkc92@hotmail.com

    ReplyDelete
  59. As salam..saya ingin tempah viva manual atau auto..flight saya arrive pukul 11-12am pada 10/3/14 hingga pukul 6.55pm 1/3/14...minta send quotation ke damarwulan_84@yahoo.co.uk..nak tanya lagi en ada pickup ke dari airport ke penginapan dan dr penginapan ke airport...asap

    ReplyDelete
  60. As salam..saya ingin tempah viva manual atau auto..flight saya arrive pukul 11-12am pada 10/3/14 hingga pukul 6.55pm 14/3/14...minta send quotation ke damarwulan_84@yahoo.co.uk..nak tanya lagi en ada pickup ke dari airport ke penginapan dan dr penginapan ke airport...asap

    ReplyDelete
  61. SAYA NAK SEWA HONDA CITY PADA 14HB & 15HB (48JAM) BULAN 5 2014.
    BOLEH HANTAR KE HOTEL? PANTAI CENANG.
    ADA DEPOSIT? BERAPA?
    EMAIL SAYA: atomic98@GMAIL.CON

    ReplyDelete
  62. Saya nak sewa myvi/viva pada 1,2,3 mac 2014..
    boleh btau harga tak ?
    aliezayaniazizan@gmail.com
    asap ye .. tenkiu

    ReplyDelete
  63. hye,
    sy nak sewa viva (manual) pada 4-6 mac 2014. mcm mana nk contact ye?
    sila email your quotation at sityaminah86@gmail.com.
    thanks..

    ReplyDelete
  64. Hi,
    Saya nak sewa myvi (Auto) pada 16-19 Mac 2014.
    Sila email your quotation to kong1031@yahoo.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  65. As Salam,
    Saya nak sewa myvi (Auto) atau Vios pada 29/3 -1 April 2014. boleh ke pick up kat airport?
    Sila email quotation kat azharo@sunway.edu.my
    terima kasih

    ReplyDelete
  66. Hi...
    Saya nak sewa Wira pada 21-23 March 2014 (2 hari). Boleh tak?
    hnbs@hotmail.com

    ReplyDelete
  67. Salam,
    Saya nak sewa vios (auto) utk 15-19 Mei 2014 dan pickup di airport
    Mohon emelkan qoutation ke reena_usim@yahoo.com

    ReplyDelete
  68. Salam...saya nk sewa kereta viva pada 17 Jun 2014 - 23 Jun 2014. Email kepada saya sebut harga di sejutaimpianku@gmail.com.

    Terima kasih

    ReplyDelete
  69. Salam. Sy nk sewa proton saga flx (manual/auto) dri 22/3 tghri hingga 25/3 ptg (4hari). Boleh bg quotation? Hope boleh nego price sbb 4 hari tu.. email to fydaryah89@gmail.com. Thanks ;)

    ReplyDelete
  70. salam. Saya nak sewa kereta asalkan auto harga bwah 150 sehari. start 24 mac 2014- 28 mac 2014. bleh sent di email niza5656@yahoo.com.my. thanks

    ReplyDelete
  71. hi..i would like to rent a viva elite / myvi on 6 april-9 april,may i know how much would that be?
    please kindly send the information to kitlai923@gmail.com

    ReplyDelete
  72. As Salam, boleh bagi quotation saya nak sewa dua kereta toyota vios (auto) pada 23-26 Mei 2014. Boleh emailkan maa_780@yahoo.com.sg

    ReplyDelete
  73. Salam,
    Saya nak sewa nissan almera dari 23-05-2014 hingga 25-05-2014. Boleh email quotation ke citulla2@yahoo.com.

    ReplyDelete
  74. Assalam... sy nak sewa kereta nissan almera atau naza forte pada 11 April sehingga 13 April. Boleh email quotation ke fara_keai@yahoo.com. Tq

    ReplyDelete
  75. Assalamualaikum. sy nak tya. harga di ats untuk sewa sehari ke?

    ReplyDelete
  76. this my second trip to langkawi i book a car with same company good service by abg chik and his team and car rental are cheap

    ReplyDelete
  77. assalamualaikum.. saya kamal, nak sewa kereta dari 28/4/14 hingga 30/4/14...vios, sentra atau almera. Trima kasih.... dungunputera@ymail.com

    ReplyDelete
  78. Salam,
    Saya Aminuddin, berhajat untuk sewa kereta Vios/Myvi (Auto) 13/05/2014 hingga 15/05/2014.. Pick up & Drop di Lgk Int Airport..
    Flight Detail: 13 May 2014 : 1520-1635hrs SZB-LGK
    15 May 2014: 1655-1810hrs LGK SZB
    Mohon reply qoutation ke: aminuddin.nztravel@gmail.com

    ReplyDelete
  79. salam,
    saya nak sewa kereta.tolong send quotation.. matapte@gmail.com
    tarikh sewa 17/6/2014 - 19/6/2014
    jenis kereta 1) MITSUBISHI MIRAGE ECO
    2) MITSUBISHI LANCER GT
    terima kasih

    ReplyDelete
  80. Hai,sy nk sewa saga flx auto pd 10.5-13.5.14..emailkn harga n cntact no ke eddlina@ummc.edu.my

    ReplyDelete
  81. Assalam kepada pengunjung website bang chik... Nak book boleh sms, whatapp,wechat,atau call ya cz bang chik xsempat nk reply di coment nie ya... Mnta maaf sgt2 ya... Tq

    ReplyDelete
  82. Tq lensapurple... Kepada yg lain hope support & share my website ok... Kepada yg ada masalah semasa guna perkhidmatan bang chik... Bang chik mnta maaf sangat2 cz mungkin ada kelemahan di sebalik kelebihan yg diberi Nya ok...

    ReplyDelete
  83. hi i want to booking VIVA AUTO for 26 july moring to 28 july morning.. we arrive at the ferry terminal.. cant u help me to confirm how much will be the total. please reply me to fejenny25@yahoo.com thank you.

    ReplyDelete
  84. hi, i want booking a viva auto in 26 july morning to 28 july morning. we arrive at ferry...
    can u drop an email to me ????
    weng920301@gmail.com

    ReplyDelete
  85. 31jul kha 3.30petang hingga 2 Aug Ahad 1.30 petang (3 hari). Kereta ingin disewa Naza Forte.Ambik dan pulang di Airport.Berapa harga semua?

    ReplyDelete
  86. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  87. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  88. saya nak sewa 8.8.2014 (9.30 mlm) to 10.08.2014 (3 ptg) viva manual berapa harga encik charge.................

    ReplyDelete
  89. saya nak sewa viva auto dari 21/8/2014 (1pm) to 24/8/2014 (5pm), ambil dan pulang di airport. Minta tolong hantar quotation to ixora.cmc@gmail.com. Thank you.

    ReplyDelete
  90. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  91. helo...saya nak sewa viva auto dari 23/8/2014 (5pm) to 26/8/2014 (10am), ambil dan pulang di airport. Minta tolong hantar quotation to jullivid@gmail.com. Thank you.

    ReplyDelete
  92. Salam tuan, boleh quote harga utk sewa myvi auto tarikh 09-13 october 2014.
    Kissmyjass@hotmail.com.
    Tq

    ReplyDelete
  93. Assalam kawan2 semua... minta tolong contact melalui :

    PHONE : 0133508430 - 0194498046 - 0136023307
    WHATSAPP : 0133508430
    WECHAT : 0133508430 SMS : 0133508430

    OFFICE : 0174359657 - 049665707

    saya xsempat nk reply melalui comment ok...

    ReplyDelete
  94. Hi Ban Chik,
    we are coming to Langkawi on 25th June 2015 - 29th June 2015, We want VIVA ELITE Automatic. Please Quote Price and further info by emailing to
    maven.avi@gmail.com
    017-6432120

    ReplyDelete
  95. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  96. salam..saya nak tanya la harga sewa kereta myvi ke viva auto untuk sebulan

    ReplyDelete
  97. Salam....saya nak sewa kereta utk 31okt2015 ni viva..rm brp ye

    ReplyDelete
  98. As salam...rasanya baru nih tengok ada Alza/Avanza....dan unavailable ke Bang Chik?

    ReplyDelete
  99. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  100. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  101. salam saya nak sewa kereta viva pada 7/12/2015 jam 9 pagi hingga 8/12/2015 jam 4 ptg...RM berapa ye???tq

    ReplyDelete
  102. Assalam..untuk 2.12.15 hgga 5.12.15 ada kosong x viva sebiji ...yg biasa bkn elite..brapa sewanya..msukrihas@gmail.com
    Tq

    ReplyDelete
  103. Sorry silap email..ni yg betul ; msukrihas@hotmail.com
    Tq

    ReplyDelete
  104. Assalam. mohon berikan saya quotation untk sewaan kereta nissan sentra (rm120 - peak season) selama 2 hari iaitu pada jumaat 27/05/2016, pick up jam 5 ptg - ahad 29/05/2016, drop off jam 11 pg. Boleh tak saya pick up kereta di jeti kuah dan drop off kereta di airport kerana saya bertolak ke langkawi menaiki feri dr penang dan akan pulang ke kl menaiki kapal terbang.

    Emel saya: eidzaqiel1001@gmail.com

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  105. As salam... saya nak menyewa kereta sedan auto ada gps pada 28.01.16-30.01.16.... tlg bagi quaotation tq..

    ReplyDelete
  106. Saya nak sewa kereta jenis honda city new (A) 1.5 pada 1hb-3hb jan 2016..boleh hantar quaotation??.thanks
    Madiozorro@gmail.com

    ReplyDelete
  107. 25th sampai 28th dec tolong bagi price bagi kereta paling murah. Kelisa or viva ....jcwhkom@yahoo.com

    ReplyDelete
  108. 20/12 hingga 23/12... tolong bagi kereta paling murah email to ayol_zahri@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  109. as salam boleh send quotation harga sewa kereta myvi dr 28/12/2015 hingga 30/12/2015 ke hafiz.aecomkvmrt@gmail.com

    ReplyDelete
  110. Salam, sewa kereta kira jam boleh ke?

    ReplyDelete
  111. Hi, I'm nak quotation harga sewa untuk MITSUBISHI MIRAGE (A) 1.2 atau PERODUA MYVI (A) 1.3 pada 26.03.16 (Kuah Jetty -1.30pm) sehingga 28.03.16(Lapangan Terbang Langkawi-2pm ).

    Sila email : angiekmng@gmail.com

    Terima Kasih.

    ReplyDelete
  112. Hi, saya nak quotation utk perodua viva 5/3/16 9.00am langkawi airport hingga 6/3/16 11a.m kuah ferry terminal

    princess_irqin@yahoo.com

    ReplyDelete
  113. saya nk tanye.. kalau saya dtg ke langkawi naik flight, bleh tak perkhidmatan kereta sewa ni hantar kereta di lapangan terbang langkawi..?

    ReplyDelete
  114. Nak book 13/14/15/16 bulan september 2016 4 hari 3 malam..8 dewasa 6 kanak..suges..mpv dan kompack car..whatsapp 0109004236..yahoooo

    ReplyDelete
  115. Salam.. Boleh send quotation untuk viva auto or mirage auto or myvi auto (30/04/2016-03/05/2016) pickup drop langkawi airport.. shafai87@yahoo.com

    ReplyDelete
  116. Asalam saya nak sewa kereta dari kul 9 hingga kul 6blast ferry .berapa ya tuan
    Whassap saya ya tuan 019 2717821

    ReplyDelete
  117. Asalam saya nak sewa kereta dari kul 9 hingga kul 6blast ferry .berapa ya tuan
    Whassap saya ya tuan 019 2717821

    ReplyDelete
  118. Salam, Sy nk sewa viva auto utk 3Jun (5pm)-6Jun (9am), 3 hari? Boleh tolong send quotation? email: wailun0620@hotmail.com. Terima kasih Reply

    ReplyDelete
  119. Kepada yg ingin buat pertanyaan dan tempahan anda boleh direct whatsapp / call / sms
    Bang chik - 0133508430

    Maaf tak sempan nak comment disini...please ya...

    ReplyDelete
  120. As salam,
    Sila reply email dari saya
    Solatdhuha12"gmail.com
    Tkasih

    ReplyDelete
  121. Nissan almera from 22-8-2016 to 26-8-2016 available ( pick up from airport

    ReplyDelete
  122. tolong bagi quotation untuk vios pada 1-4 kol /11/16 pick up di airport.sampai around 5.20pm and 4/11/16 10.30am balik. send to me ya quotation mohd.firdausnasir@gmail.com

    ReplyDelete
  123. Assalam dan Salam Sejahtera...
    Kepada rakan2 6
    Yg ingin buat tempahan boleh direct whstapp bang chik
    013 3508430
    Maaf saya xsempat reply diruang komen ini... sekian

    ReplyDelete